*Fakturaavgift tillkommer med 15 kr. Erbjudandet gäller nya kunder, en gång per person, längst till 2023-09-15 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Din premie får du cirka 5 veckor efter att din betalning registrerats, vid slutförsäljning kan premien komma att ersättas av liknande vara. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Nordic Lottery på uppdrag av SKPF är personuppgiftsansvarig och hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt licenstid och vinstplan kan du läsa om på guldkanten.se/allmannavillkor. Förmånstagare är SKPF. Spelar du för mycket? Läs om spelansvar på guldkanten.se/spelansvar. Guldkanten står under Spelinspektionens tillsyn.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.

Välj ditt erbjudande

Ju fler lotter desto mer rabatt! Men oavsett ditt val får du ett presentkort på ICA – utan extra kostnad

Över 15 miljoner kronor i vinster

Guldkanten är skraplotten som ger dig chansen att sätta guldkant på tillvaron med vinster från 40 kr ända upp till 1 miljon.

Guldkanten kostar 40 kr* styck och du kan välja om du vill ha 4 st eller 6 st lotter i ditt lottpaket. Just nu får du ett presentkort på ICA laddat med 200 kr.

Ditt lottbrev skickas direkt till din brevlåda i mitten av varje månad och innehåller dina lotter och faktura. Det är ingen bindningstid och du väljer själv hur länge du vill vara med.  

*15 kr tillkommer i fakturaavgift

Din gåva

Presentkort på ICA laddat med 200 kr. Presentkortets giltighetstid är två år och fungerar i fysiska ICA-butiker och på Apoteket Hjärtat. Ditt presentkort skickas till dig upp till 5 veckor efter att vi mottagit din betalning för dina lotter.

Rolf skrapade fram Guldvinsten vid köksbordet

– Jag drog lotten slumpmässigt ur högen vid högvinstdragningen. Jag var jättenöjd med de 400 000 jag redan var garanterad. När vinsten landade på 500 000 blev det en extra bonus, säger Rolf och skrattar nöjt. 

Hela överskottet går till SKPF Pensionärerna

Lotteriförsäljningen gör att medlemsavgiften kan hållas nere så fler får tillgång till sociala aktiviteter, medlemsförsäkringar och rabatter. Förbundet driver också viktiga frågor för seniorer och delar årligen ut ett stipendium i geriatrik. Så dina lotter ger guldkant till många!

SKPF Pensionärernas ordförande Liza Di Paolo-Sandberg tog emot årets överskottscheck

Det ska vara enkelt att betala

Oavsett om du gillar att swisha eller att hålla i en vanlig pappersfaktura så har vi betalningsalternativet för dig. Betala dina lotter enkelt med faktura, Autogiro, kort eller Swish.